homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
About homeDNAdirect 

Despre Noi

homeDNAdirect este o companie internationala de testare ADN care este specializata in oferta de servicii de testare sigure, de incredere si confidentiale, atat pentru sectorul privat cat si pentru cel public din toata lumea. Fondatorii homeDNAdirect sunt implicati in industria testarii ADN de peste 7 ani si au investit in aceasta experienta pentru a dezvolta homeDNAdirect intr-un furnizor pricipal de servicii de testare ADN. Acum homeDNAdirect opereaza printr-o retea internationala de birouri in 14 tari. Pentru a viziona lista cu locatiile birourilor noastre sau pentru a gasi biroul cel mai apropiat de dumneavoastra, va rugam sa vizitati pagina Contactii.

Promisiunea noastra de calitate

La homeDNAdirect calitatea serviciilor este cea mai importanta. Noi oferim teste de inalta calitate prin intermediul laboratorului nostru international acreditat de testare ADN, care este sustinut de o echipa de cercetatori foarte experimentati. Laboratorul nostru a realizat peste 250.000 de teste ADN de-a lungul timpului si astfel detine experienta necesara sa se ocupe de o gama larga de cazuri.

La homeDNAdirect oferim, de asemenea, clientilor servicii  la cel mai inalt nivel. Intelegem ca achizitionarea  unui test  ADN poate fi o experienta foarte delicata  si chiar neplacuta si  de aceea suntem la dispozitia  dumneavoastra in orice moment pentru a va oferi toate informatiile pe care le solicitati si sa va indrumam pas cu pas de-a lungul procedurii. De asemenea va oferim numeroase informatii pe site-ul nostru pentru a ne asigura ca puteti avea acces la aceste informatii online.

Un portofoliu vast de teste ADN

La homeDNAdirect oferim un portofoliu diversificat de servicii de testare ADN care acopera o gama larga de cazuri. Desi cel mai solicitat test al nostru  ramane Testul de Paternitate ADN - la Domiciliu, noi oferim, de asemenea, Testarea Gradului de Rudenie, incluzand Testarea Zigozitatii Gemelare, care ajuta la determinarea unei largi game de legaturi de rudenie. Pe langa aceasta, Echipa noastra Medico-Legala experimentata este capabila sa ofere Servicii Judiciare ADN de inalta clasa, permitandu-ne sa procesam o gama larga de probe, de la fire de par si sange, pana la dinti si oase.

Informatii de  contact

Daca doriti sa ne contactati pentru a discuta cazul dumneavoastra, va sugeram sa ne contactati pe e-mail, telefon :

Amphenol Business Centre, Floor 5,
Thanet Way, Whitstable, Kent,
CT5 3SB
Marea Britanie

Telephone : 0808 120 5300

Web: www.homednadirect.ro
Email: info@homednadirect.ro 

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964