homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Intrebari Test Paternitate

Interbari Test Paternitate

 
-De ce preturile testarilor ADN sunte mai ieftine la homeDNAdirect decat la alte laboratoare?
-Cat costa un test?
-Unde si cand trebuie sa platesc?
-Cum functioneaza testele ADN de paternitate?
-Cat de acurat este Testul de Paternitate?
-Este posibil efectuarea unui test de paternitate fara probele mamei?
-Voi primi kitul ADN in mod discret?
-Din ce probe este posibil de a extrage ADN-ul?
-Este posibil de a extrage ADN din probe de par?
-Este posibil de a efectua teste de infidelitate prin analize ADN?
 De ce preturile testarilor ADN sunte mai ieftine la homeDNAdirect decat la alte laboratoare?  Reveniti la pagina initiala

homeDNAdirect va poate oferi preturi competitive pentru toate testele ADN, in urma unui acord cu laboratorul nostru partener de a efectua teste ADN la en gros. Astfel ne permitem sa oferim clientilor nostri, preturi accesibile.

Cat costa un test?  Reveniti la pagina initiala

Preturile difera in dependenta de tipul testului pe care l-ati ales. Va rugam sa vizitati pagina cu informatii despre preturi: Comandati un Kit ADN.

Unde si cand trebuie sa platesc?  Reveniti la pagina initiala

Plata se efectueaza prin card, atunci cand comandati testul. Noi acceptam plata cu MasterCard sau Visa. Daca nu doriti sa efectuati plata prin card, puteti achita ramburs la curier in momentul livrarii kitului sau efectua un virament bancar.. Pentru alte optiuni de plata  expediati un email la info@homednadirect.ro

Cum functioneaza testele ADN de paternitate?  Reveniti la pagina initiala

Testul genetic identifica profilul genetic unic al unui individ. O parte din profilul genetic al unui copil este mostenit de la tata si alta parte de la mama. Comparand profilul genetic al copilului cu cel al prezumtivului tata, testul de paternitate determina daca persoana in cauza este adevaratul tata biologic.

Cat de acurat este Testul de Paternitate?  Reveniti la pagina initiala

Testul de Paternitate efectuat de easyDNA, este extrem de eficace in a raspunde intrebarilor cu privire la testele de paternitate. Din moment ce folosim 24 markeri genetici diferiti pentru a construi profilul genetic,testele noastre sunt de 100 de ori mai acurate decat cerintele instantelor juridice. Rezultatele garanteaza probabilitati mai mari de 99.99%.

Este posibil efectuarea unui test de paternitate fara probele mamei?  Reveniti la pagina initiala

Da, testul de paternitate poate fi efectuat doar cu probele prezumtivului Tata si Copil, cu toate acestea va sugeram sa includeti si probele mamei, pentru a intari rezultatele.

Voi primi kitul ADN in mod discret?  Reveniti la pagina initiala

Da. Veti primi Kitul, la adresa indicata de Dstra, intr-un plic simplu, care nu are marcat numele companiei noastre. Noi de asemenea am inclus un alt plic simplu cu adresa noastra, pentru a ne expedia probele inapoi.

Din ce probe este posibil de a extrage ADN-ul?  Reveniti la pagina initiala

Toate testele ADN, inclusiv cele de paternitate pot fi efectuate si cu probe non-standard, cum ar fi par, haine si capete de tigari in cazul in care probele uneia din persoanele care vor fi testate nu sunt disponibile. Va rugam sa ne contactati prin email pentru informatii suplimentare referitoare la probele non-standard si la gradul de succes al extractiei ADN din aceste probe.

Este posibil de a extrage ADN din probe de par?  Reveniti la pagina initiala

Pentru extractia ADN-ului din proba de par , cel mai bine e atunci cand firul de par este proaspat smuls din cap si cand folicula de par este inca intacta cu suvita de par, pentru a obtine cele mai bune rezultate de extractie. Rezultatele din probele non-standarde (ca par), depind foarte mult de starea probei expediate.Ca de exemplu, daca sunt expediate fire de par,este preferabil ca mai mult de 5 fire de par sa fie smulse din cap cu tot cu radacina si trimise pentru testare (parul fara radacina sau parul cazut, nu garanteaza rezultate eficace).

Este posibil de a efectua teste de infidelitate prin analize ADN?  Reveniti la pagina initiala

Exista cateva circumstante in care este posibil de a afla, daca o femeie si-a inselat partenerul (sau viceversa). Ca de exemplu, articole de imbracaminte, cearsafuri etc. care contin sperma, saliva sau ceva asemanator care poate fi analizat. Laboratorul nostru ar putea performa un test prezumptiv, pentru a detecta prezenta probelor de sperma sau saliva. Testele ADN, de asemenea pot fi efectuate pentru a determina daca sperma sau saliva apartine persoanei care solicita testul sau a unei alte persoane.

 

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964