homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind

PRIVACY POLICY

Nota de informare privind protectia datelor personale.

homeDNAdirect, in calitate de autor, proprietar, administrator a www.homednadirect.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de rezervari on-line, Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, homeDNAdirect are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. homeDNAdirect se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.easydna.ro, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in caliatate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

-  dreptul la informare (art.12)
-  dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
-  dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
-  dreptul de opozitie (art.15);
-  dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
-  dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

 


Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de easyDNA in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa:

Bulevardul Luliu Maniu nr. 7, Corp A, Etaj 1, Sector 6, Bucuresti, Romania
Email: info@homednadirect.ro     Telephone : +40 (21) 5897578

easyDNA poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale easyDNA si ale site-ului www.homednadirect.ro actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cind easyDNA este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la aceasta declaratie, ar trebui sa contactati Customer Care prin E-mail: info@homednadirect.ro

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964