homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Servicii ADN judiciare incluzând fire de păr, lichid seminal şi sânge.

Probe ADN Discrete: Termeni & Condiţii

Dacă aveţi intenţia de a ne trimite o probă ADN discretă vă rugăm să citiţi informaţiile de mai jos. Ne puteţi contacta, de asemenea, direct pentru a discuta despre cazul dvs. cu departamentul nostru de relaţii clienţi.

  1. Preţul pe care îl specificăm pentru fiecare probă separată este independent de costul testului; astfel, trebuie să adăugaţi costul probei la costul testului standard. De exemplu, costul integral al testului de paternitate + costul probei discrete = cost total.
  2. Tipul probei pe care o alegeţi nu va afecta acurateţea rezultatului dvs. Rata succesului pe care o menţionăm pentru fiecare probă discretă se referă la probabilitatea cu care analiştii noştri pot extrage probele ADN. Odată ce ADN-ul a fost extras, testul poate progresa ca şi în cazul unei probe standard, cu aceeaşi rată mare de succes în ceea ce priveşte rezultatele.
  3. Dacă proba discretă pe care ne-o furnizaţi se dovedeşte a fi insuficientă pentru finalizarea testării sau dacă trimiteţi mai multe probe, vă putem oferi testarea celei de-a doua probe discrete la un preţ redus. Acest lucru rămâne însă la libera noastră apreciere.
  4. Nu putem garanta că ADN-ul extras dintr-o probă discretă va fi suficient pentru testare. Cu toate acestea, ne asigurăm clienţii că laboratorul nostru acreditat ISO 17025 se va ocupa de probele dvs. cu maximum de profesionalism şi făcând uz de cea mai recentă tehnologie de testare genetică.
  5. Probele discrete pot fi utilizate numai din motive de curiozitate. Un test ADN efectuat pe probe discrete nu este valabil din punct de vedere juridic. Dacă doriţi să beneficiaţi de un test legal, trebuie ca probele dvs. să fie certificate şi să urmaţi procedura lanţului de custodie necesară.
  6. Rezultatele dvs. vor fi gata în decurs de 5-7 zile lucrătoare; cu toate acestea, acest interval până la primirea rezultatelor poate varia ocazional de la caz la caz.
  7. Vă recomandăm insistent să utilizaţi proba de salivă ca metodă de prelevare ADN cu ajutorul tampoanelor noastre bucale (proba de salivă NU este o probă discretă), deoarece rata succesului este mult mai mare când sunt utilizate acestea, iar costul este mai scăzut).
  8. Clientul care trimite probe ADN discrete este considerat pe deplin responsabil pentru respectivele probe, precum şi pentru cumpărarea testului.
  9. În Marea Britanie, Legea asupra ţesuturilor umane prevede că nu se pot prevala probe ADN de la nicio persoană fără acordul său expres. În cazurile minorilor, puteţi semna în numele acestora dacă sunteţi tutorele legal al copilului.

Dacă doriţi să utilizaţi o probă discretă, vă sugerăm să ne Contactaţi înainte de a ne trimite vreuna. Putem să vă comunicăm informaţii importante în această privinţă.

Înapoi la pagina Lista probelor discrete.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964