homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Sfaturi Teste De Paternitate ADN

 Sfaturi Teste De Paternitate ADN

 

Acreditarea: Asigurati-va ca laboratorul teste de paternitate pe care l-ati ales este acreditat! Laboratoarele noastre au o acreditare internationala la cel mai inalt nivel. Pentru a obtine o astfel de acreditare, laboratorul respectiv trebuie sa demonstreze cele mai inalte standarde de competenta tehnica si siguranta a calitatii. Nu va lasati indusi in eroare daca un laborator sustine ca este acreditat cu standardul ISO 9001, aceasta inseamna ca laboratorul detine certificatul ISO 9001, dar nu este acreditat. Certificatul ISO 9001, nu implica evaluarea competentei tehnice si a sigurantei calitatii tehnice. Acest tip de ISO nu este o acreditare pentru un laborator sau pentru procedurile de paternitate ADN. Asigurati-va ca laboratorul de teste de paternitate ADN este acreditat in intregime.

 

Suportul Tehnic: Asigurati-va ca compania de teste de paternitate ADN are experienta necesara pentru a va oferi cel mai bun suport tehnic pe parcursul intregului proces al testarii. Expertii serviciului tehnic de la homeDNAdirect au o experienta de 7 ani in care au asistat publicul in toate aspectele de teste paternitate ADN. Serviciul tehnic este mereu sprijinit de doctori in stiintele ADN. Noi intelegem ca fiecare caz este diferit si merita intreaga noastra atentie prin a va ajuta sa alegeti cele mai bune optiuni si metode de testare pentru cazul dvs, un lucru care poate fi dificil uneori sa-l faceti fara ajutor profesional.

Testarea A 24 Loci Genetici: Laboratorul nostru testeaza 24 loci pentru fiecare de paternitate ADN. Asigurati-va ca compania ADN pe care ati selectat-o va ofera cea mai inalta forma a calitatii testarilor si nu testeaza mai putin de 24 loci. Noi va oferim doar calitatea premium a de teste de paternitate ADN. Noi credem in cel mai inalt standard care coincide cu statutul acreditarii laboratorului nostru.

 

Strict Si Confidential: Noi va garantam ca rezultatele Dvs vor fi tratate cu stricta confidentialitate. Noi expediem rezultatele prin email sau prin posta, intr-un plic simplu si nemarcat. In nici un caz nu vom oferi rezultatele prin telefon, ca alte laboratoare, caci noi nu avem nici o garantie cu cine vorbim intr-adevar.

 

Te Ste La Preturi Accesibile: homeDNAdirect va ofera de teste de paternitate ADN la preturi accesibile. Cum? Compania noastra se mandreste cu un numar mare de experti calificati, iar laboratoarele  noastre au capacitati de procesare mai vaste. Costurile noastre sunt reduse, datorita numarului mare de probe procesate din intreaga lume. Aceste  preturi reduse va sunt oferite Dvs. de catre homeDNA Romania.

 

Proceduri Optimizate De Laborator: Noi am optimizat procedurile de laborator pentru a fi capabili sa va oferim cele mai rapide si mai acurate rezultate posibile, fara a compromite calitatea serviciilor. Va rugam sa luati in considerare ca ‘mai rapid’ nu inseamna neaparat si cel mai eficient, in special cand este vorba de teste de paternitate ADN. Intelegem ca unii clienti devin nerabdatori si sunt curiosi sa afle rezultatele cat mai curand, dar companiile ADN care ofera rezultate in termen de 2-3 zile ar putea periclita calitatea lor.

 

Kitul ADN: Kitul nostru de teste de paternitate ADN va fi expediat in termen de 24 ore de la solicitarea kitului si de obicei ajunge la destinatie in decurs de 3-5 zile lucratoare. Veti primi Kitul, la adresa indicata de Dvs, intr-un plic simplu, nemarcat din motive de confidentialitate. In plic veti gasi kitul de colectare a probelor,  instructiuni simple de urmat, precum si un plic auto-adresat pentru returnarea probelor.

 

Acuratetea: Procedurile riguroase de testare asigura rezultate de o acuratete foarte inalta. O masura a calitatii rezultatelor este gradul de precizie a testului nostru de paternitate. Alte laboratoare au standarde diferite pentru ceea ce ei considera ‘ rezultate precise’. Un test este considerat precis de catre laboratorul nostru, doar atunci cand noi putem garanta 100% excluderea prezumtivului Tata ca fiind tatal biologic, sau includerea lui in procentul de 99.99%+, in functie de statisticile etnice si studiul asupra populatiei.

 

Vizitati aceasta pagina Teste de Paternitate pentru mai multe informatii.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964