homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Tehnologie de testare ADN de ultimă oră.

Acreditare ISO17025 şi Acurateţe

Calitatea excepţională a laboratorului nostru, siguranţa şi precizia rezultatelor testului ADN sunt elemente cu care ne mândrim. Laboratorul care efectuează testele noastre deţine o experienţă bogată în ceea ce priveşte testarea ADN şi investeşte în mod continuu în tehnologia de ultimă oră pentru a se asigura că ne putem onora promisiunea unei calităţi deosebite – fie că este vorba de un test de paternitate sau orice alt test ADN.

Acreditarea ISO a Laboratorului

Promisiunea noastră în ceea ce priveşte calitatea se bazează pe acreditarea laboratorului nostru. Laboratoarele acreditate sunt de regulă inspectate pentru a se asigura că sunt respectate pe deplin standardele stricte necesare pentru păstrarea acreditării. În particular, laboratorul nostru este acreditat conform Standardului ISO17025 – care se referă la laboratoarele ce oferă acest tip de testare. ISO sau Organizaţia Internaţională de Standardizare este recunoscută la nivel global ca organism de acreditare de top, ceea ce vă poate garanta încă o dată calitatea testării noastre.

Gradul de Acurateţe pe care îl Oferim în Cazul Unui Test de Paternitate ADN

În cazul testării ADN a paternităţii, laboratorul analizează 16 porţiuni de pe molecula ADN (una dintre aceste porţiuni pur şi simplu stabileşte sexul, prin urmare analiza paternităţii depinde de comparaţia a 15 porţiuni). Specialiştii examinează apoi care porţiuni sunt identice; dacă toate porţiunile corespund în ceea ce priveşte prezumtivul tată şi copil, caz în care se consideră că este vorba de o includere, tatăl testat este confirmat astfel ca fiind adevăratul tată biologic. Dacă porţiunile nu corespund, se consideră că este vorba de o excludere, iar prezumptivul tată este exclus ca nefiind tatăl copilului, cu o acurateţe de 100%.

Pentru a vă ajuta să vă înţelegeţi şi interpretaţi rezultatele, v-am pus la dispoziţie un exemplu de rezultat acompaniat de o explicaţie concisă a ceea ce trebuie să înţelegeţi. Vă rugăm să vizitaţi pagina Înţelegerea Rezultatelor dvs., pentru informaţii suplimentare.

Garanţia Calităţii şi a Serviciilor

homeDNAdirect îşi onorează promisiunea referitoare la calitate şi servicii, utilizând un laborator de testare ADN acreditat pentru efectuarea tuturor testelor noastre. În plus, dispunem de o echipă de relaţii clienţi extrem de calificată, care vă poate îndruma pe parcursul întregului proces şi va transforma această experienţă în una facilă şi confortabilă. În cele din urmă, prestăm toate aceste servicii la preţuri extrem de competitive, serviciile noastre fiind la îndemâna oricui.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964