homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind

Testarea ADN a Legăturii de Rudenie

Testarea ADN a legăturii de rudenie poate fi utilizată pentru stabilirea existenţei unor relaţii genetice între prezumtivele rude. Tipurile de teste referitoare la legătura de rudenie pot fi efectuate între oricare din următorii: mătuşi, unchi, nepoţi sau nepoate, bunici şi nepoţii lor sau între fraţi/surori.

În majoritatea cazurilor, testul legăturii de rudenie este efectuat ca substitut pentru un test ADN de paternitate sau, mai puţin comun, pentru un test de maternitate, dacă prezumptivul tată sau prezumptiva mamă nu sunt disponibili pentru testare. În cazurile în care prezumptivul părinte este disponibil pentru testare, este mai simplu ca acesta să fie testat direct.

Cât Costă o Testare a Legăturii de Rudenie şi cum Anume se Efectuează?

Testarea legăturii de rudenie pe care o oferă homeDNAdirect România costă începând de la RON 1,525.00. Vă vom transmite rezultatele prin email în decurs de 5-7 zile de la primirea probelor dvs. Puteţi alege opţiunea de Testare Urgentă, dacă doriţi să vă transmitem rezultatele în numai 2 zile lucrătoare, la un preţ puţin mai mare.

Puteţi Comanda Aici, dacă doriţi un test ADN de stabilire a legăturii de rudenie sau puteţi citi mai departe pentru a afla mai multe despre diversele tipuri de teste disponibile.


Ce Tipuri de Teste ADN de Stabilire a Legăturii de Rudenie Sunt Disponibile?

  • Testul ADN de fraternitate: poate confirma dacă fraţii/surorile au părinţi comuni sau nu. Sunt disponibile diverse metodologii pentru acest test în funcţie de sexul părţilor implicate.
  • Test ADN Bunici: acest tip de test va stabili existenţa unei relaţii între bunici şi nepot.
  • Test ADN Avuncular: testarea rudelor tatălui în vederea stabilirii paternităţii.

Următoarele Reprezintă Diversele Tipuri de Metodologii de Testare ADN Utilizate în Cadrul Testării ADN a Legăturii de Rudenie:

  • Testul de repetare în tandem scurt (testul STR): Acesta este efectuat de regulă în cazul în care sunt testaţi fraţi sau surori de sex diferit, care doresc să afle dacă au părinţi comuni.
  • Testul cromozomului Y: acest cromozom există numai la persoanele de gen masculin şi prin intermediul său poate fi stabilită linia paternă între fraţi sau rudele de gen masculin, utilizându-se acest tip de test.
  • Testul cromozomului X: acest test este utilizat pentru a se stabili dacă două prezumptive surori cu mame diferite au acelaşi tată.
  • Testul mt-ADN (ADN mitocondrial): acest test poate stabili dacă două persoane de gen masculin sau feminin au în comun aceeaşi linie maternă.

Ce Informaţii Trebuie să ne Furnizaţi Pentru Testul ADN?

Vă vom acorda consultanţă completă în legătură cu testul ADN pentru stabilirea legăturii de rudenie pe care îl doriţi. Vă vom solicita nişte informaţii de bază cu privire la persoanele pe care doriţi să le testaţi, prezumptiva relaţie dintre ele, sexul lor şi dacă doresc sau sunt disponibile pentru testare. Dacă locuiesc în  ţări diferite, se poate dovedi necesar să trimitem kituri adiţionale.

Pentru informaţii suplimentare sau pentru a discuta despre cazul dvs. direct cu echipa noastră – Contactaţi-ne.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964