homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Testari ADN acreditate, sigure, accesibile si confidentiale

Informaţii Referitoare la Testarea Paternităţii ADN

Un test de paternitate ADN este mijlocul cel mai recent şi cel mai de încredere din punct de vedere ştiinţific de stabilire a paternităţii. homeDNAdirect România vă oferă acest tip de test la un preţ foarte competitiv, utilizând tehnologia cea mai avansată pentru a asigura acurateţea rezultatului dvs. Pentru liniştea dvs. sufletească deplină, toate testele noastre de paternitate sunt efectuate de un laborator acreditat ISO17025.

Un test de paternitate poate fi efectuat din mai multe motive, cele două motive de bază fiind cel personal şi cel juridic. Un test de paternitate efectuat din motive personale, denumit test de paternitate pentru liniştea sufletească sau test de paternitate la domiciliu, poate fi efectuat acasă, cu ajutorul kitului nostru de testare ADN la domiciliu, care este foarte uşor de utilizat.

La un preţ de numai RON 935.00, puteţi achiziţiona acum testul dvs. de paternitate ADN ce poate fi efectuat la domiciliu.

Odată ce aţi transmis comanda, sediul nostru din Bucureşti vă va trimite kitul de testare ADN în orice loc din România. Kitul conţine tot ceea ce este necesar pentru prelevarea probelor dvs. ADN. Este o procedură foarte simplă şi directă, aşa cum se poate vedea la pagina noastră Ghid de prelevare a probelor. Odată ce primim probele dvs., rezultatele dvs. vor fi gata în doar 5-7 zile lucrătoare şi vă vor fi transmise prin email, dacă nu doriţi şi altfel.

Dacă ştiţi de ce tip de test de paternitate aveţi nevoie, puteţi Comanda acum

Testarea Paternităţii la Domiciliu Pentru Liniştea dDs. Sufletească – Începând de la Numai RON 935.00

Mulţi clienţi au doar bănuieli în privinţa paternităţii, însă nu doresc să meargă mai departe. În acest caz, vă recomandăm un test de paternitate ADN la domiciliu, ce vă va asigura liniştea sufletească. Testul de paternitate poate fi efectuat fără o probă de la mamă, deşi vă recomandăm ca mama să includă o probă, dacă este disponibilă. În cazurile în care dispunem de probe de la mamă, rezultatul va demonstra paternitatea în proporţie de 99.999%+. Dacă testul nu include o probă de la mamă, procentul de confirmare a paternităţii va fi ceva mai scăzut, fiind de regulă de 99.9+%. Ambele teste, incluzând sau nu proba de la mamă vor asigura acurateţea necesară pentru clarificarea suspiciunilor dvs.

Trebuie să aveţi în vedere faptul că testul de paternitate la domiciliu nu poate fi utilizat în scopuri judiciare sau ca probatoriu în instanţă, întrucât prelevarea probelor nu este realizată cu respectarea procedurii lanţului de custodie, necesară pentru asigurarea identităţii probelor testate.

Cum Funcţionează Testul

Specialiştii din laboratoarele partenere prelevează 24 porţiuni din ADN-ul dvs. pentru a realiza testul de paternitate. O porţiune de acest gen este o locaţie în molecula ADN. Aceştia compară cele 24 porţiuni ale prezumptivului tată cu cele ale copilului şi, dacă este posibil, cu ale mamei. Dacă prezumptivul tată este adevăratul tată biologic al copilului, porţiunile respective ale acestora se vor potrivi perfect. Dacă există porţiuni ce nu se potrivesc, atunci rezultatul va fi excluderea de la paternitate. Pentru informaţii suplimentare cu privire la acurateţea testelor noastre, vizitaţi pagina Acreditare şi acurateţea testului ADN.

Dacă vreţi să obţineţi răspunsuri, Comandaţi-vă testul de paternitate ADN astăzi sau Contactaţi-ne direct pentru a discuta despre cazul dvs.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964