homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Testare DNA Avunculară

Testarea ADN Pentru Mătuşă-unchi / Testarea Avunculară

Testul ADN pentru mătuşă-unchi este utilizat pentru a se stabili probabilitatea ca o persoană să fie mătuşa sau unchiul unei nepoate sau unui nepot cunoscut. Acest test este cunoscut şi sub denumirea de Test ADN Avuncular şi poate fi util în special când nu este posibilă obţinerea probei de la prezumptivul tată pentru un test de paternitate.

Ca şi în cazul celorlalte teste ADN ale legăturii de rudenie pe care le oferim, vă recomandăm insistent să includeţi în test, de asemenea, proba de la mamă (dacă este disponibilă), întrucât aceasta va contribui la confirmarea rezultatelor finale. Dat fiind că mama transmite copilului jumătate din ADN, aceasta va contribui la reducerea zonei de comparaţie şi asigura astfel nişte rezultate mai sigure.

În cazul unui copil de sex masculin şi a disponibilităţii unui unchi, este de regulă recomandabil un Test al Cromozomului Y.

Testarea ADN avunculară poate fi efectuată la un preţ începând de la RON 1,525 pentru o mătuşă sau un unchi şi un copil. Rezultatele sunt disponibile în decurs de cinci – şapte zile lucrătoare din momentul în care probele ajung la laborator. Dacă acesta este testul de care aveţi nevoie, atunci Comandaţi testul dvs. aici.

Contactaţi homeDNAdirect pentru a discuta despre cazul dvs. în detaliu, iar personalul nostru calificat vă va lămuri dacă aveţi nevoie de un test ADN pentru mătuşă-unchi sau alt tip de test ADN al legăturii de rudenie.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964