homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Test ADN fraţi a surori.

Testarea ADN a Fraţilor/Surorilor

Testele ADN pentru fraţi/surori reprezintă mijloacele cele mai de încredere pentru a se stabili dacă doi prezumptivi fraţi/surori sunt de fapt fraţi/surori biologice. Vă recomandăm să efectuaţi un astfel de test dacă nu este posibilă efectuarea unui Test ADN de Paternitate sau a unui test ADN de maternitate. Dacă alegeţi efectuarea unui test pentru fraţi/surori, vom încuraja testarea oricărui părinte cunoscut pe lângă cea a fraţilor/surorilor respective.

Un test al fraţilor/surorilor va avea rezultate mai solide dacă există un părinte disponibil pentru testare. Vă vom sfătui cu plăcere în ceea ce priveşte testul fraţi/surori adecvat, dacă doriţi să efectuaţi unul. Nu ezitaţi Să ne Contactaţi pentru informaţii suplimentare.

Indiferent în ce situaţie vă aflaţi, există întotdeauna un test ADN pentru fraţi/surori ce poate fi efectuat. Obiectivele unui test ADN pentru fraţi/surori constau în a stabili dacă doi sau mai mulţi fraţi/surori au părinţi comuni, ceea ce îi transformă în fraţi/surori buni/bune sau au singur părinte comun şi sunt prin urmare numai fraţi/surori vitregi/vitrege. O ultimă posibilitate ar fi ca testul să stabilească faptul că nu sunteţi înrudiţi biologic deloc.

Oferim 4 tipuri de teste fraţi/surori în funcţie de nevoile dvs. Parcurgeţi informaţiile de mai jos pentru a înţelege mai bine ce test corespunde în mod optim cerinţelor dvs.:

Puteţi cumpăra testul pentru fraţi/surori de la homeDNAdirect. Oferim testul începând de la preţul de 385.00 €. Pentru a obţine testul – Comandaţi aici.

Puteţi, de asemenea, continua să citiţi despre alte teste ADN de stabilire a legăturii de rudenie pe care le oferim sau să Contactaţi echipa care oferă suport clienţilor homeDNAdirect pentru a discuta despre cazul dvs.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964