homeDNAdirect RO - Furnizor de servicii de testari ADN si teste de paternitate

Home DNA Test Kits
Acasă
Contactati
Comandati Testul ADN & Preturi
Test de Paternitate
Testarea Gradului de Rudenie
Test ADN Infidelitate
Servicii Judiciare
Test ADN Expres
Teste ADN disponibile
Acreditare ISO si Acuratete
Procedura de Colectare
Sfaturi Teste Paternitate
Exemplu Rezultat Test Paternitate
Intrebari Test Paternitate
LiveZilla Live Help


DNA tests UK - over 250000 tests performed for your peace of mind
Testul cromozomului Y - determinarea legaturii de rudenie biologica intre masculi.

Testul Cromozomului Y (STR-Y)

Testul cromozomului Y (Testul STR-Y) este utilizat pentru a se stabili dacă prezumptivele rude masculine au aceeaşi linie paternă.

Cromozomul Y este moştenit şi transmis de la tată la fiu timp de generaţii. Dat fiind faptul că are o rată a mutaţiei relativ rară, tinde să rămână neschimbat timp de multe generaţii. Acesta este întrerupt numai la naşterea unei fete. Dacă poate fi demonstrată o linie masculină directă, atunci toţi masculii cu aceeaşi descendenţă masculină vor avea un cromozom Y identic. Prin urmare, cromozomul Y poate fi utilizat pentru confirmarea relaţiilor biologice dintre masculii din aceeaşi linie.

Când este Necesar un test al Cromozomului Y?

  • Dacă doriţi să confirmaţi o relaţie biologică în absenţa tatălui, prin utilizarea unui test al cromozomului Y puteţi testa oricare din masculii dintr-o familie.
  • În cazurile în care fraţii/surorile încearcă să afle dacă au acelaşi tată, poate fi mai facilă şi mai precisă utilizarea testului cromozomului Y.
  • Verii pot să îl utilizeze pentru a afla dacă taţii lor au fost fraţi sau pentru a verifica dacă au avut un bunic comun pe linie paternă.
  • În cazurile de adopţie, copiii cresc dorind să îşi găsească familiile biologice sau care i-au născut şi un test al cromozomului Y poate reprezenta pasul final în stabilirea legăturilor de rudenie.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că rezultatele testului dvs. nu vor indica legătura de rudenie precisă dintre masculi şi prin urmare nu va stabili dacă doi masculi sunt veri primari sau unchi şi nepot ci vă vor spune pur şi simplu dacă masculii testaţi au în comun sau nu aceeaşi linie paternă. Rezultatul trebuie să fie interpretat prin urmare în contextul cazului respectiv.

Pentru informaţii suplimentare care să clarifice dacă testul cromozomului Y este ceea ce vă trebuie, vă rugăm să ne Contactaţi. Pe de altă parte puteţi Comanda un test al cromozomului Y pentru a testa două persoane de sex masculin la preţul de RON 1,635.00.

Vă puteţi de asemenea întoarce la pagina noastră Testarea ADN a legăturii de rudenie, pentru a vă pune la curent cu diverse alte teste ale legăturii de rudenie.

Acasă | Contactati | Comandati Testul Adn & Preturi | Privacy Policy | Sitemap | Site-uri Utile
PREMIER HEALTH SCREENING SRL str. Republicii nr. 27A Oradea, cod postal 410025 Judet Bihor – ROMÂNIA
Pentru Email: info@homednadirect.ro
Tel/Fax : +40 762 684-184 Tel/fax : +40 259-463-964